The 5-Second Trick For kırklareli prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Konteynerden birçok ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve fashionable konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

İki katlı prefabrik evler, tek kat prefabrik ev gibi fabrika ortamında prefabrik malzemelerden üretilmektedir. Tek katlı evler gibi hazırlanır ve talep edilen zemine kurulumu sağlanır.

Belirtilen dubleks prefabrik ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Ayrıca, prefabrik evler enerji verimliliği konusunda da oldukça iyidir. İyi bir yalıtım ile enerji tasarrufu sağlanabilir ve çevre dostu bir yaşam alanı oluşturulabilir.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası 16 dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer kırklareli prefabrik ev modelleri firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Fugali ve fiber cement dış duvar paneller, edirne prefabrik betopan üzerine kolayca kaplanılıp istenilen renge boyanarak eviniz daha şık bir tasarıma sahip olabilir.

Yapımı son derece pratik ve hızlıdır. Her alana uygun ve istediğiniz ebatlarda imal edilebilir ve diğer yapı modellerine göre daha kısa bir zaman zarfında teslim edilir. Bu evlerin ayrıcalıklarından bir tanesi de, ilaveler yaparak genişletmenin mümkün olduğudur. Bu evin küçük geldiği zamanlarda istediğiniz boyutlarda oda, banyo ya da kırklareli prefabrik balkon ilave ettirebilirsiniz.

İsraf edilmeden tüm malzemeleriyle bant sisteminde üretim ve firma uzmanlarınca kırklareli prefabrik kurulum prefabrik ev fiyatlarına avantaj kırklareli prefabrik olarak yansır.

2+one prefabrik ev fiyatları, farklı unsurlara bağlı olarak farklılık gösterir. Evlerin metrekaresi, kullanılan malzemenin kalitesi, ilave donanımlar ve tasarım ayrıntıları fiyatların belirlenmesinde etkili olan unsurlardır.

Report this wiki page